martyska43 - komentarze |
To PrzYSzEdł CzAs PoWIedZiEĆ coŚ o .......:D nom troszke wam moge powiedzieć o Sylwestrze ale nie myślcie że dowiecie się wszystkiego :D ważne że wie już sporo osób:D No więc tak mówie wam jak było zajebiście ...:) super extra i wogóle zajebiście :D nie wiem co mam wam napisać :D spędziłam go w duuużżżyyyyymmmmmm..... gronie z czego połowy na początku nie znałam ale oj tam :) wszystko się oczywiście zmieniło :] było to co miało byćczyli jedzonkodobra muzyczka i oczywiście nie zabrakło ................>>>>>>>>>>>>>picia:D hehe a wy myśleliście że czego??:> nie żartuje troszke zmęczona jestem i pisze głupoty no to bawiłam się do 6:00można powiedzieć ale naprawde było fajnie :) powiecmy że nikt nie zaliczył zwałki <żart>:D heh ale nie myślcie sobie że to byłam ja :] ja się trzymałam równo w pionie tak jak przystało na porządnął osóbke z resztą ja miałm kogoś kto mnie pilnował:D ( nie Ewka ) ty wiesz o kogo chodzi nio nie:) ale wiesz nie mów głośno nic:)))) hehe ale baza nie moge wróce tu jak mi przejdzie :D:D:D papatki:*:*:*:* |
|
Tak napisali inni: |
02.01.2005 :: 21:22 :: chp99.neoplus.adsl.tpnet.pl ooooooooo<szock nie moge normalnie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać:D:D:D |
02.01.2005 :: 21:21 :: chp99.neoplus.adsl.tpnet.pl no cio ty to Kasia też już o wszystkim wieee ooo :D:D to napewno miała niezły ubaw ale co tam raz się żyje trzeba korzystać z życia póki można hehe :D:D:D |
02.01.2005 :: 21:15 :: name1.sed.pl Ewa no wiem Martynko o kogo ci i nie martw sie nic nie powiem no ale ty tez masz nic nie mowic oki mi tez wystarczy ze tyle osob wie no ale impreza byla zajebista(no oprucz paru minut pod koniec no wiesz o co mi chodzi) no bedziemy mialy o czym gadac jutro na lekcjach a i Madzia opowiedzial wszystko Kasi jak z nia gadala na gg no o Tobie o mnie o Donie Sylwi i o sobie tez.No Kasia doznala szoku no i miala z czego sie smiac |
02.01.2005 :: 19:48 :: 195.117.151.34 agnIESIA WIdze ZE tY TEZ jesteś ZADowOLONa z syLwkA ja TEz BawIłAM sie ZAjeBIŚCie!sZKoDA Ze pOWTÓrkA DopIEro ZA ROk!3MAJ siE CIePLUtkO!PAPA! |
Talk.pl :: Wróć |