martyska43 - komentarze |
A CiO NaPiSzE WaM CoŚ![]() no tak wogóle to jest 8:00.... z minutkami ![]() ![]() no więc słucham sobie właśnie ładnej pioseneci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wspomnienie ![]() a poza tym nie piałam już jakiś czas bo ostatnio wiele się działo i nie chciałam żebyście znowu zobaczyli u mnie jakaś pesymistyczną notke:] więc wróciłam napełniona optymizmem który aż ze mnei wypływa ![]() ![]() no to tak : koleś który był we mnie zakochany ![]() ![]() ![]() ![]() zostałam zaproszona na studniówke ![]() spędziłam wiele wspaniałych dni w gronie przyjaciół i nie tylko ![]() moje oczka zobaczyły coś bardzo bardzo miłego... i wogóle pewnie jest tego jeszcze dużo ale nie moge sie rozpisac bo musze zaraz leciec na autobus ![]() hmmm.... to moze przeleje na was troszke optymizmu...hmmm..... tylko jak to zrobić ![]() dobra nie wiem jak nie moge się wysilać o tak wczesnej porze bo komórki się przegzeją i co ja zrobie w szkole ![]() ![]() hmmm... chyba ze mną jest nie dobrze ![]() wcale nie dobrze ale jestem równo pojebana ![]() ![]() ![]() ![]() a i jeszcze jedno lece dzisiaj po sukienke ![]() ![]() wygoncie mnie bo nie moge sie oderwać od pisania :"P ![]() nie teraz juz na serio ide bo mnie całkiem poryje ![]() |
|
Tak napisali inni: |
12.01.2005 :: 21:37 :: ciy17.neoplus.adsl.tpnet.pl martyska:) no widzisz mówiłam że ze mną nie za dobrze hehe no ja wiem ze jakby mi troszke ubyło to nic by mi sie nie stało więc łap troszke:D:D:D |
12.01.2005 :: 15:39 :: 195.117.151.34 agniesia łojjj siostra z tobą to naprawde jest nie za dobrze...szkoda ze nie da sie zrobić bym przejęła troszke optymizmu od ciebie bo mi by sie teraz bardzo przydał(zresztą sama wiesz) a tobie jak by ubyło to i tak sobie jakos uzupełnisz dobry humorek :) |
Talk.pl :: Wróć |